Vynikajúci sortiment papierov navrhnutý špeciálne na splnenie jedinečných potrieb v oblasti označovania potravín a nápojov. Naša kolekcia pre mokré lepenie obsahuje vysoko výkonné natierané, nenatierané a liatím natierané papiere, ktoré zabezpečia, že vaše výrobky vyniknú výnimočnou kvalitou a trvanlivosťou.

Performance+: Performance+: vytvorené pre najnáročnejšie prostredia

Papiere Performance+ sú navrhnuté tak, aby odolávali najnáročnejším prostrediam, a sú ideálne pre etikety, ktoré musia odolávať chladu, vlhkosti a mastnote. Bez ohľadu na to, či je váš produkt uložený v ľadovom vedre alebo vystavený vlhkosti, tieto papiere zostanú neporušené a poskytujú výnimočnú kvalitu tlače. Sú tiež vybavené technológiou zmývania, vďaka čomu sú ideálne na vratné fľaše. Ideálne na etikety na víno, liehoviny, pivo a olivový olej.

Prírodné: autentické a rafinované

Naše papiere Natural sú vyrobené z alternatívnych a recyklovaných vlákien, takže sú ideálnou voľbou pre značky, ktorým záleží na udržateľnosti. Tento sortiment ponúka prírodný, autentický vzhľad, ktorý sa krásne kombinuje s horúcou razbou a reliéfom, čím dodáva každému produktu sofistikovaný nádych.

Klasika: nadčasová elegancia

Rada Classic pre mokré lepidlo je inšpirovaná tradičnými povrchovými úpravami, a vyznačuje sa elegantnými tkanými, rebrovanými, reliéfnymi a plstenými textúrami. Ich nadčasové farby a textúry jemne zvýrazňujú detaily, vďaka čomu sú ideálne pre vína, remeselné pivá a limitované edície. Kombinácia tradície a kvality, ktorá zvýrazní akýkoľvek dizajn etikety.

Ikonické: výrazné a prestížne

Náš sortiment Iconic vyniká osobitými štýlmi a reliéfmi. Tieto papiere s leskom Splendorlux, dúhovým nádychom Perl a hlbokou čiernou Iconic Black sú určené pre najprestížnejšie produkty. Zvýrazňujú identitu a luxus vašej značky a vytvárajú trvalý dojem.

Technická dokonalosť a všestrannosť

Všetky papiere z našej kolekcie sú dostupné v gramážach od 70 do 100 g/m² a sú ošetrené proti vlhkosti, aby zostali neporušené v chladných a vlhkých podmienkach. Ponúkajú rýchle a efektívne označovanie pri zachovaní výnimočnej kvality tlače. Sú kompatibilné s ofsetovou tlačou a rôznymi technikami zušľachtenia, vďaka čomu vaše etikety vyzerajú úžasne a fungujú bezchybne.