Old Mill

Uncoated Whites

Old Mill, of Old Paper Mill. Het klinkt als het begin van een liedje dat onze grootouders zouden zingen. En het is een beetje als in dat liedje, het herinnert aan onze ambachtelijke ziel. Met zijn kleine onvolkomenheden en zijn echo van oude dingen, dingen die lang meegaan.
Papiersoorten en kaarten in drie kleuren – ivoor, wit en premium wit – licht viltig gemerkt en verkrijgbaar in een hoger gewicht (tot 350 gram), maar steeds elegant.

Vind OLD MILL op pagina 409 van de Paper Box, volume UNCOATED WHITES.

Merk reeksen:

Old Mill Eco 40

Recycled Offer
Uncoated Colours
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence

Old Mill

Uncoated Whites
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life
Old Mill

Old Mill

Met het verfijnde vilt opent Old Mill een wereld van mogelijkheden. Old Mill is een assortiment ongecoat papier gemaakt van FSC-gecertificeerde, milieuvriendelijke ECF-pulp (Elemental Chlorine Free). Dit papier is aan beide zijden voorzien van vilt en is verkrijgbaar in de traditionele kleuren Avorio (ivoorkleurig) en Bianco (wit), alsmede in de versie Premium White die een hogere glans biedt. Dankzij het unieke aanvoelen en de juiste stijfheid is Old Mill een perfecte drager voor publicaties en luxe drukwerken voor speciale edities, maar ook voor commercieel drukwerk zoals bedrijfsbrochures, jaarverslagen en monografieën.
Het product is volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.

Ontdek meer
Celeritas Solutions Limited

Showcase

Celeritas Solutions Limited

We were instructed to create a pack to showcase a new Japanese Gin launched worldwide which was a limited edition pack by the famous Japanese artist Ohgushi.
Ontdek meer

Gelijkaardige merken:

Contacteer ons

Ben je nog naar iets op zoek? Ons team is er om jou te helpen: vul het formulier in.