Oplossingen voor brand protection
 

Oplossingen voor brand protection

 

Merkbescherming en beveiligingsoplossingen kunnen de authenticiteit en exclusiviteit van een product beschermen en het merk behoeden tegen imitaties en vervalsingen. De verschillende anti-namaak- en anti-manipulatiefuncties, positioneren ons vandaag als referentiespeler.

Home » Papier en producten » Oplossingen voor brand protection

Een pasklare aanpak

Er bestaat een grote variatie aan toepassingen, daarom biedt Fedrigoni verschillende niveaus van beveiliging, afhankelijk van de behoeften, te beginnen met materialen die herkenbaar zijn aan de aanraking, of labels die de traceerbaarheid en beperkte productie van een product certificeren. Oplossingen variëren van holografische labels tot details die alleen zichtbaar zijn voor een deskundig oog of via specifieke technologieën, tot nog geavanceerdere beschermingscreaties, zoals het gebruik van exclusieve kleuren, gepersonaliseerde watermerken of vezels verwerkt in het papiermengsel.

Zelfklevende oplossingen

Zelfklevende oplossingen

Het aanbod van de Fedrigoni zelfklevende producten bevat alle soorten beveiligingsoplossingen voor de bescherming van uw merk en uw producten: met manipulatiebestendige, delaminerende of ultravernietigbare materialen, met zichtbare en onzichtbare vezels, tot verschillende oplossingen voor visa en postzegels.

 

Ontdek de Fedrigoni Zelfklevende producten
Stalenboek

Stalenboek

Wilt u een oplossing die nog beter aansluit bij uw wensen? Klik op onderstaande link:

Ontdek de box met alle oplossingen
Maatwerk

Maatwerk

De ruime keuze aan papiersoorten, gecombineerd met de flexibiliteit en verscheidenheid aan Fedrigoni-materialen, stelt u in staat om op maat gemaakte projecten te creëren, om zo aan de behoeften van elke klant te voldoen: de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Technologieën en technieken

Technologieën en technieken

Er zijn verschillende technieken beschikbaar die, in combinatie met elkaar, het niveau van complexiteit en dus van bescherming verhogen: er worden unieke oplossingen gecreëerd die moeilijk of onmogelijk te reproduceren en te vervalsen zijn. Omdat ze geïntegreerd zijn in het papiermengsel, zijn sommige functies alleen realiseerbaar in de papierfabriek, waardoor de recycleerbaarheid wordt gegarandeerd.

Een pasklare aanpak

Een pasklare aanpak

Elk merk vraagt om oplossingen die maximale veiligheid en een sterke identiteit garanderen. Fedrigoni ondersteunt ontwerpers en printers door een breed scala aan papier aan te bieden, met geavanceerde technologische opties, om op maat gemaakte merkbeschermingsoplossingen te creëren. U kunt verschillende veiligheidselementen kiezen, die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt, voor een betere bescherming, waarbij altijd het hoogste niveau van esthetiek en de beste prestaties worden gegarandeerd.

Een eeuwenoud verhaal

Een eeuwenoud verhaal

Sinds de uitvinding van het watermerk heeft Fedrigoni eeuwenlange ervaring in de productie van bankbiljetten en veiligheidspapieren. Zijn R&D-afdelingen zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, innovatieve en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Geconsolideerde vaardigheden en geavanceerde technische capaciteiten stellen ons in staat om oplossingen te bieden die alle vereiste beschermingsniveaus dekken.

De sectoren die wij bijstaan

Naast de maatregelen ter bestrijding van de vervalsing van documenten, cheques, zekerheden en tickets, zijn de sectoren waarin merkbeschermingsoplossingen worden gebruikt talrijk en nemen ze voortdurend toe. Mode en luxe, sieraden en horloges, wijnen en gedistilleerde dranken, haute cuisine, cosmetica en parfums, drugs, elektronische apparaten, zonder alles wat met entertainment en cultuur te maken heeft te vergeten, inclusief musea en tentoonstellingen. Dankzij onze geavanceerde technische vaardigheden en ons vakmanschap, zorgen wij bij Fedrigoni Group voor een snelle reactie in elke sector en reageren wij op de meest geschikte manier op elke uitdaging.

 

Explore Fedrigoni Self-Adhesives