E-commerce verpakkingen
 

E-commerce verpakkingen

 

Innovatieve op papier gebaseerde oplossingen, geschikt voor verschillende toepassingen, met name voor e-commerce verpakkingen. Met functionaliteiten die zorgen voor bescherming, stevigheid en een luxe-ervaring bieden van aan de levering tot bij het uitpakken.

Home » Papier en producten » E-commerce verpakkingen

Modulair systeem, gemaakt van papier

Deze oplossing toont de mogelijkheden en de circulariteit van papier. Eén externe hoes bevat een zelfassemblerend mechanisme en biedt toch een uitstekende bescherming aan de goederen binnenin. Het interieur is verdeeld in verschillende dozen van 100% papier, in functie van de grootte en van het aantal te verzenden producten. Het resultaat is modulariteit: verschillende combinaties zijn mogelijk en geschikt voor vele uiteenlopende markten en soorten producten, van de schoonheidsindustrie tot wijn en sterke drank.

Unboxing experience

Unboxing experience

Wanneer u online winkelt, is het eerste wat u aanraakt bij aankomst van uw pakket, de verpakking van het merk; het papier. Het is een onmiskenbaar tactiele ervaring, die onmiddellijk de waarde en de eigenheid van het product dat u hebt gekocht uitdrukt. Tegelijkertijd moet deze touch het communicatiedoel van het merk bij de unboxing-ervaring zo goed mogelijk overbrengen.

Online winkelen moet circulair zijn

Online winkelen moet circulair zijn

Monomateriaal, gemaakt van 100% papier, ontworpen om recyclebaar te zijn en de hoeveelheid geproduceerd afval drastisch te verminderen. Opvouwbaar en aanpasbaar aan vele maten, de idee is om materiaal en dus het totale gewicht te minimaliseren, een factor die de transportkosten beïnvloedt en de CO2-uitstoot verlaagt.

Dit alles kan worden bereikt door het kiezen van het juiste papier, de hoogste kwaliteit, schoonheid en prestigieuze afwerkingen te garanderen en het gebruik van inkt tot een minimum te beperken.

Design Smart

We innoveren voortdurend, zodat de originaliteit van een papiersoort kan worden aangepast aan elk nieuw ontwerpproject. De talloze combinaties van kleuren en afwerkingen laten ons toe ontwerpers te ondersteunen bij het tot leven brengen van hun ideeën. De ervaring kan worden aangepast dankzij de door Fedrigoni Group ontwikkelde oplossingen zoals geurpapier, merkbeschermingssystemen, thermogevormde pulp en oppervlaktebehandelingen die papier antivirucidaal of vochtbestendig maken.

 

Paper Selector

Next level gecoördineerde verpakking

Ontdek onze volledige collectie papiersoorten om de beste communicatie van uw merk te garanderen. Ontworpen voor bedrijfscommunicatie, enveloppen, grafische kits en diverse promotiematerialen. Om een wow-effect te creëren, kunnen unieke ideeën worden versterkt door verschillende afwerkingen, texturen of zelfs geparfumeerd papier.

 

Ontdek alle bijzondere kenmerken
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij streven ernaar om de partner bij uitstek te zijn van merken, ontwerpers, converters en printers door duurzame premiumproducten en superieure klantervaringen te bieden.​​ ​We garanderen dezelfde uitmuntendheid en toewijding om verantwoordelijk te handelen op wereldwijde schaal, met kantoren en magazijnen over de hele wereld.​

 

Ontdek ons groepsengagement