Paper Snap
 

Paper Snap

 

Eenvoudig, efficiënt, veelzijdig: dit zijn enkele kenmerken van Paper Snap®, de single-dose verpakking gemaakt van Fedrigoni-papier. Ze staat synoniem voor de duurzame ontwikkeling in het verpakken van vloeibare en romige producten.

Home » Papier en producten » Monodosis Paper Snap®

Waar gaat het over?

Er zijn veel semi-liquids en romige producten die op de markt worden gebracht in verpakkingen die één dosis bevatten. Paper Snap® is verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de behoeften, en bevat één enkele dosis product. De innovatieve eigenschappen, aanpasbaar aan vele verschillende ontwerp-oplossingen, staan synoniem voor een belangrijke evolutie in de verpakkingswereld.

Gebruik met één hand

Gebruik met één hand

Dankzij haar gebruiksgemak is ze praktisch voor iedereen, van kinderen tot ouderen: de verpakking wordt met twee vingers aan de uiteinden vastgehouden en wordt geopend door het midden in tweeën te vouwen.

Paper ingeneer

Paper ingeneer

Paper Snap® is gemaakt met warmte-verzegelde lagen gelamineerd papier. Fedrigoni heeft een papier ontwikkeld met een specifieke samenstelling die het mogelijk maakt om een perfect schone snede en dus opening te creëren. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof niet uit de verpakking loopt en dat deze gemakkelijk kan worden geopend. Bovendien zorgt de afwezigheid van lucht binnenin voor een efficiënte conservering van de inhoud.

Veredeling en merkimago

Veredeling en merkimago

Het gebruik van papier zorgt voor een uitstekende bedrukbaarheid, waardoor de verpakking kan worden aangepast met merkafbeeldingen en productinformatie. Een garantie voor originaliteit, elegantie en efficiëntie.

Papier is de basis voor duurzaamheid

Papier is de basis voor duurzaamheid

Een single-dose product is meestal een “wegwerp” object. Fedrigoni’s duurzame aanpak heeft geleid tot het creëren van een puur papieren verpakkingsoplossing, die elk gebruik van plastic vermijdt en daarom volledig recyclebaar is. Bovendien vereist het productieproces minder energie en verlaagt de compactheid van de Paper Snap® de transportkosten.

Impact

Impact

Het single-dose formaat garandeert niet alleen hygiëne en veiligheid, de gedoseerde levering van het product voorkomt ook verspilling. Bovendien vereist het productieproces minder energie en verlaagt de compactheid van de Paper Snap® de transportkosten.

De sectoren die we bijstaan

Er zijn veel toepassingsgebieden, te beginnen met de meest recente hygiënenormen: het pakket kan ontsmettingsgel voor de handen of crèmes voor cosmetica van welke aard dan ook bevatten, waardoor het ideaal is voor het maken van productmonsters om aan consumenten aan te bieden. Omdat de oplossing geschikt is voor contact met voedsel, is Paper Snap® optimaal voor honing, jam, siropen, ketchup, mayonaise, mosterd, smeerbare kazen en nog veel meer.

 

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Fedrigoni werkt al vele jaren aan de constante verbetering van het bedrijfsbeleid, door middel van concrete keuzes op het gebied van circulaire economie, producten, recycleerbaarheid en acties om de impact op het milieu te verminderen.

 

Ontdek ons groepsengagement

Neem contact met ons op

Voor vragen of verdere informatie staan wij tot uw beschikking: vul het onderstaande formulier in.