Papier
 

Papier

 

Bij Fedrigoni bestaan traditie en moderniteit naast elkaar, met een portfolio van meer dan 2500 producten: gecoat, ongecoat en glanzend papier, papier met reliëf, parelmoer papier en met talloze gewichten en kleuren. Een ruime keuze om te kunnen voldoen aan elk project van elk van onze klanten.

Paper selector

Home » Papier en producten » Papier

Een sterke traditie

We hebben ons altijd laten leiden door kwaliteit, die we consequent aanbieden in elk materiaal en elk product dat we leveren. Met een selectie van meer dan 800 tinten wit en nog meer kleuren is het printrendement altijd uitstekend en betrouwbaar in elke toepassing. Het aanbod van Fedrigoni wordt gecombineerd met onze diensten van het hoogste niveau, waardoor directe en wijdverspreide distributie over de hele wereld wordt gegarandeerd.

Papier voor verpakkingen

Papier voor verpakkingen

Verpakking is een fundamenteel onderdeel van de identiteit van een merk. Fedrigoni produceert papier voor luxeverpakkingen, van dozen tot boodschappentassen, van bijzonder elegante afwerkingen tot de meest exclusieve cases. Kies uit de grote verscheidenheid aan kleuren en combinaties. Selecteer de meest geschikte dikte en afwerking voor uw project. Gebruik een reliëf dat uw product en uw merk benadrukt.

 

Vind het juiste papier voor uw verpakkingen
Merkbescherming

Merkbescherming

Merkbescherming en beveiligingsoplossingen kunnen de authenticiteit en exclusiviteit van een product beschermen en het merk behoeden tegen imitaties en vervalsingen. In de loop der jaren heeft Fedrigoni innovatieve en gediversifieerde ideeën geïmplementeerd, met constante aandacht voor hun impact: de veelheid aan materialen en de verschillende anti-namaak- en anti-manipulatiefuncties die we aanbieden, plaatsen ons vandaag als een referentiespeler in dit soort projecten, waardoor we zeer gericht op elk verzoek kunnen reageren.

 

Ontdek onze anti-namaakoplossingen
Speciale eigenschappen

Speciale eigenschappen

Papier kan in vele gebieden worden gebruikt en vereist soms speciale behandelingen, afhankelijk van de context: het kan gaan om een klassieke of parelmoercoating, of het kan antikras-, anti-vorm-, anti-vet-, virucidale of waterbestendige eigenschappen nodig hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van materialen met specifieke kenmerken. Deze kunnen al aanwezig zijn in sommige productfamilies of kunnen worden toegevoegd aan andere papiersoorten om een specifieke oplossing te creëren.

 

Ontdek speciale eigenschappen
Maatwerk

Maatwerk

Zit het papier dat u wenst niet in ons portfolio? Waarom het dan niet op maat maken? Dankzij onze knowhow kan Fedrigoni u begeleiden bij het maken van een product op maat, waarbij u bestaande kleuren, texturen en afwerkingen combineert of uw eigen idee creëert. Of het nu gaat om papier of een zelfklevend product, elke klant kan zijn creativiteit de vrije loop laten en de perfecte oplossing voor zijn project creëren.

 

Geef uw creativiteit de ruimte

Creatieve toepassingen

Papier wordt gesneden, bedrukt en gevouwen om vorm te geven aan uw creativiteit. Elk papier en de verschillende speciale kenmerken staan voor een merk of een verhaal. Papier is de basis, zodat boodschappentassen luxe goederen kunnen dragen. Dozen en cases creëren onvergetelijke unboxing-ervaringen. Uitnodigingen en brochures spreken luider. Boeken laten lezers naar hun eigen wereld reizen.

Publicatie

Publicatie

Verpakkingen

Verpakkingen

Bedrijfscommunicatie

Bedrijfscommunicatie

Innovatie

Innovatie

We gebruiken geavanceerde technologieën om producten van hoge kwaliteit en met een steeds kleinere impact op het milieu te creëren: we produceren ons papier om het recycleerbaar en terugwinbaar te maken, waardoor nieuwe materialen worden gegenereerd.

Neem contact met ons op

Voor vragen of verdere informatie staan wij tot uw beschikking: vul het onderstaande formulier in.