Op maat
 

Op maat

 

Onze op maat gemaakte papiersoorten komen tot stand dankzij onze uitgebreide geschiedenis, ervaring, kennis en technologie, of het nu gaat om het combineren van kleuren, texturen en afwerkingen uit ons bestaand portfolio, of het ontwikkelen van uw eigen creatie.

Home » Papier en producten » Op maat

Uw creativiteit

Het is moeilijk de mogelijkheden van wat er met Fedrigoni gecreëerd kan worden te begrenzen.
De studie van een op maat gemaakt project bestaat uit verschillende fasen waarbij zowel fabrikant, ontwerper als klant betrokken zijn, in voortdurende en constructieve gesprekken.
Deze aanpak garandeert het beste resultaat en laat u toe uw creativiteit de vrije loop te laten.
Het zijn sectoren zoals luxe, mode en prestigieuze wijnen die het meest op zoek zijn naar elementen die hen onderscheiden van concurrenten, maar ad hoc-oplossingen kunnen worden gecreëerd voor elk merk dat zijn specificiteiten tot uiting wenst te laten komen.

Papier en productie

In ons streven naar voortdurende verbetering worden vele van onze succesvolle producten gecombineerd met behandelingen die, zonder hun onderscheidende kenmerken te vervormen, nieuwe waarde toevoegen.
Zo kan een behandeling worden toegevoegd aan Splendorlux, bekend om zijn glanzende oppervlak, waardoor het nog helderder en vooral krasbestendiger wordt.
Op deze manier wordt de laminering, die in het verleden vaak gebruikt werd, vermeden en blijft al het materiaal volledig recyclebaar.

Neem contact met ons op

Voor vragen of verdere informatie staan wij tot uw beschikking: vul onderstaand formulier in