Speciale eigenschappen
 

Speciale eigenschappen

 

Sommige merken uit het Fedrigoni papieraanbod hebben speciale eigenschappen die hen onderscheiden van andere. Of specifieke oplossingen kunnen worden gecreëerd door speciale behandelingen te gebruiken op bepaalde papiersoorten.

Home » Papier en producten » Speciale eigenschappen

High barrier technology

High barrier technology

HBT is een waterbestendige behandeling die volledig recyclebaar is en de kleur, het gewicht of de afwerking van het papier niet verandert. Ze is geschikt voor vele toepassingen voor binnen en buiten, en kan helpen om het gebruik van plastic materialen te verminderen. Vraag monsters van Splendorgel HBT aan of pas de behandeling toe op het papier dat u wenst te gebruiken om zo een op maat gemaakt product te creëren.

Anti-kras-, anti-vingerafdruk- en anti-vetbehandelingen

Anti-kras-, anti-vingerafdruk- en anti-vetbehandelingen

Het toepassen van krasbestendige technologie op een papier voorkomt het toevoegen van een beschermende plasticfolie en laminering. Op dezelfde manier werkt ook een anti-vingerafdrukbehandeling, zoals die op Imitlin, goed op producten die weerstand tegen schuren of scheuren vereisen. Een anti-vetbehandeling is dan weer bijzonder nuttig voor alle producten die in nauw contact komen met een olieachtige component, zowel in de voedings- als de cosmetische sector. Verdere behandelingen kunnen worden toegepast tegen schimmel of om water te weerstaan, bijvoorbeeld voor wijnetiketten die in ijsemmers worden geplaatst.

Gecoat papier - Parelmoerpapier

Gecoat papier - Parelmoerpapier

De coating die verschillende van onze producten kenmerkt, stelt ons in staat om uiteenlopende afwerkingen, een uitstekende afdrukkwaliteit en kleurglans te bereiken. Zo voegt parelmoer die afwerking toe die zorgt voor de unieke en karakteristieke effecten. Een brede waaier van papiersoorten met verschillende oppervlaktebehandelingen bestaat om aan verschillende behoeften en drukprestaties te voldoen en de ontwikkeling van grafisch drukwerk en verpakkingen te verzekeren.

 

Paper selector
Primer voor digitaal printen

Primer voor digitaal printen

Oplossingen die voldoen aan verschillende druktechnieken, waaronder de digitale met gecertificeerd papier voor HP Indigo® printing: dit garandeert een ruime keuze en de betrouwbaarheid van gecertificeerde kwaliteitsproducten, voor perfecte printrendementen.

 

Digitaal afdrukbereik

Innovatie

We gebruiken geavanceerde technologieën om producten van hoge kwaliteit en met een steeds kleinere impact op het milieu te creëren: ons papier worden geproduceerd om het recyclebaar en terugwinbaar te maken, waardoor nieuwe materialen worden gegenereerd.

 

Lees meer over duurzaamheid
Maatwerk

Maatwerk

Zit het papier dat u wenst niet in ons portfolio? Waarom het dan niet op maat maken? Dankzij onze knowhow kan Fedrigoni u begeleiden bij het maken van een product op maat, waarbij u bestaande kleuren, texturen en afwerkingen combineert of uw eigen idee creëert. Of het nu gaat om papier of een zelfklevend product, elke klant kan zijn creativiteit de vrije loop laten en de perfecte oplossing voor zijn project creëren.

 

Ontdek maatwerk