Papier. Periode.<br />
<!--Paper. Period.-->

Papier. Periode.

Fedrigoni Special Papers heeft een centrale plaats als het gaat om de productie van kwaliteitspapier voor drukwerk, publicaties, etiketten, boekbinden, verpakkingen en papierconversies. Wij maken meer dan 2500 producten en benutten daartoe onze schat aan ervaring en kennis volgens een unieke stijl.


Dezelfde kwaliteit, over de hele wereld

De producten van Fedrigoni Special Papers zijn over de hele wereld verkrijgbaar dankzij een geïntegreerd logistiek systeem, met 7 kantoren in Italië, 6 commerciële filialen in Europa, 2 in Azië en 1 in Zuid-Amerika. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen waar ze ook zijn.Uw type papier moet nog worden gemaakt

De toekomst waarin wij geloven is ontworpen om uw creativiteit te volgen. Om u te helpen precies te maken wat u in gedachten had.
 
VERKEN AL ONZE SOORTEN PAPIER

Kijk.

De weefsels van ons papier hebben altijd wel een verhaal te vertellen... over eenvoud. over natuur. over consequent authentiek.

Luister.

Ruik.

De geur van cellulose. Herkent u die?

Raak aan

Alles wat er is gebeurd. Voor alles wat nog moet komen.<br />
<!--Everything that has happened. For everything that is yet to come-->

Alles wat er is gebeurd. Voor alles wat nog moet komen.

Fedrigoni Special Papers is een Italiaans verhaal van 125 jaar papierproductie.
Een verhaal dat in de loop der tijden de beste projecten van de beste ontwerpers heeft begeleid, om elk idee uniek te maken.

De materie waaruit we gemaakt zijn

Bij Fedrigoni heeft duurzaamheid een lange geschiedenis en aandacht voor processen met een lage impact op het milieu is sinds lang onderdeel van onze manier van werken. Wij investeren in innovatie en technologie, zodat ons productassortiment steeds beter aan de ESG-criteria voldoet. Wij proberen elke dag beter te worden, in onze materialen, onze inspiratie en onze mensen.

HOE WE TE WERK GAAN

De materie waaruit we gemaakt zijn<br />
<!--The stuff we’re made of-->
Van meesters tot meesters<br />
<!--From masters to masters-->

Van meesters tot meesters

Om een van de Fedrigoni papierassortimenten te kiezen is een gesprek tussen deskundigen nodig.
Tussen iemand die weet hoe je papier moet maken en iemand die weet hoe je het moet kiezen. Inspiratie die verder gaat dan de grenzen tussen producent en klant.