Savile Row

Uncoated Colours

Mayfair, Centraal Londen.
Een Engelse kleermakerij, de straat waar de Beatles hun laatste concert gaven op het dak van een gebouw. Onze Savile Row cellulose is een speciaal papier, gemaakt van FSC®-gecertificeerde vezels en 40% textielvezels en katoen, om een echt effen en krijtstreep tweedeffect te geven.
De beroemde stoffen van de Engelse kleermakerij leven vandaag voort op papier dankzij een speciale gepatenteerde technologie. Eenvoudig elegant.

Vind SAVILE ROW op pagina’s 347, 357, 383 van de Paper Box, volume UNCOATED COLOURS.

Merk reeksen:

Savile Row Pinstripe

Uncoated Colours
Acid Free Cotton ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence

Savile Row Plain

Uncoated Colours
Alternative Fibers Cotton ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence

Savile Row Tweed

Uncoated Colours
Acid Free Cotton ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence
Savile Row

Savile Row

Savile Row is een assortiment ongecoat papier met een effect van stof, genoemd naar de beroemde Londense straat waar enkele van ‘s werelds beste kleermakers wonen. Het is gemaakt van 60% zuivere E.C.F.-cellulose (Elemental Chlorine Free), 20% katoen en 20% textielvezels en is FSC® gecertificeerd. Het assortiment is onderverdeeld in drie versies: Effen, gekenmerkt door een licht ruw oppervlak en verkrijgbaar in zes kleuren. Tweed: in reliëf aangebracht om het iconische tweedpatroon te imiteren en verkrijgbaar in zeven kleuren. Krijtstreep: het krijtstreepeffect wordt op de papiermachine gegenereerd met behulp van een speciale gepatenteerde technologie: door de combinatie van elegantie en technisch-functionele kenmerken is dit papier perfect voor projecten als publicaties, commercieel drukwerk en luxe briefpapier. Het heeft een zeer hoog aanzien in de modewereld.

Ontdek meer
Mountain Wuyi

Showcase

Mountain Wuyi

Hot foil stamping
Ontdek meer