Splendorgel

Uncoated Whites

Splendorgel, zo glad als een wielerbaan, technologisch, natuurlijk en ecologisch, is de serie papiersoorten en kaarten met een fluwelen touch. Met een natuurlijk oppervlak. Verkrijgbaar in extra wit en ivoor. Gemaakt met pure ECF (Elemental Chlorine Free) en FSC® gecertificeerde cellulose.
Te gebruiken voor elk type drukwerk – offset, digitale toner, HP Indigo – met de veilige wetenschap dat het perfect zal zijn.
Het zal perfect zijn voor met name verpakkingen, merkidentiteit materialen, etiketten, omslagen, inlegvellen en brochures van hoge kwaliteit. De gewichten 85 en 100 g/m2 zijn bijzonder geschikt voor papier met briefhoofd en briefpapier. Gewichten boven 230 g/m2 worden in het productiestadium machinaal gelamineerd.
Volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.

Vind SPLENDORGEL op pagina 219 van de Paper Box, volume UNCOATED WHITES.

Merk reeksen:

Splendorgel Extra White

Uncoated Whites
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life

Splendorgel Avorio

Uncoated Whites
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life
Splendorgel

Splendorgel

Splendorgel is een assortiment papiersoorten gemaakt van FSC-gecertificeerde, milieuvriendelijke ECF-pulp (Elemental Chlorine Free) met een glad, fluweelachtig oppervlak. Verkrijgbaar in Extra White en Ivory. Dankzij zijn uiterst aangename aanvoelen is Splendorgel perfect voor verpakkingen, grafisch drukwerk, etiketten, omslagen, inlegvellen en luxe brochures.
De 85 en 100 g/m2 versies zijn bijzonder geschikt voor postpapier met briefhoofden en schrijfpapier.

Ontdek meer
Diptyque Advent Calendar

Showcase

Diptyque Advent Calendar

High quality and sophisticated advent calendar, all made in board and paper, which reveals, when opening its doors, a Diptyque fragrance collection in 25 rigid drawers all wrapped and lined with Fedrigoni paper.
Ontdek meer

Gelijkaardige merken:

Contacteer ons

Ben je nog naar iets op zoek? Ons team is er om jou te helpen: vul het formulier in.