Een prachtige serie vloeitjes geïnspireerd op de formidabele Mistral-wind die het Middellandse Zeegebied siert met zijn sterke, koude aanwezigheid. Net als zijn natuurlijke naamgenoot belichaamt Mistral een unieke mix van kracht en elegantie, die een verfrissende aanvulling vormt op de wereld van speciale papieren.

Mistral: Een tijdloos speciaal papier

Mistral, met zijn klassieke elegantie, presenteert een tijdloos ontwerp dat wordt gekenmerkt door een kenmerkende textuur – een onderscheidende tactiele en visuele ervaring die elk project verrijkt met een luxueuze allure zonder de eigen creativiteit in de weg te staan. Deze collectie breidt Fedrigoni’s assortiment reliëfpapier naadloos uit en biedt een subtiele maar onderscheidende tactiele en visuele ervaring. De gedefinieerde kenmerkende texturen, genaamd Tradition en Design, verrijken elk project met een luxueuze allure, waardoor creativiteit kan floreren zonder compromissen.

Luxueuze allure in elk detail

Mistral’s superieure scherpte en helderheid in drukwerk bereiken nieuwe hoogten met Mistral Stucco Tradition, een klassieke gecoate versie die het gamma perfect aanvult. Of het nu gebruikt wordt voor artistieke projecten, verfijnd drukwerk of geraffineerde verpakkingsoplossingen, Mistral versterkt de algehele aantrekkingskracht en zorgt ervoor dat uw creaties opvallen met een vleugje verfijning.

 

Mistral – Waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten

Mistral is niet zomaar papier; het is een harmonieuze mix van traditie en innovatie. De breedte van het assortiment komt tegemoet aan uiteenlopende behoeften, waardoor Mistral een ideale keuze is voor uiteenlopende projecten. Het aanpassingsvermogen en de veelzijdigheid zorgen ervoor dat Mistral naadloos integreert in uw creatieve proces en de visuele en tactiele aspecten van uw werk verbetert. De meerlaagse structuur zorgt voor superieure mechanische eigenschappen in de hoge gramgewichten, met name stijfheid, scheur-, barst- en treksterkte, hoge opdikking en ruwheid.

Dankzij de breedte van het assortiment is de Fedrigoni Mistral ook perfect geschikt voor verfijnde verpakkingsoplossingen.

In essentie is Mistral meer dan alleen een collectie papier; het is een ervaring, een reis door de winden van de Provence. Zoals de Mistral-wind helder, fris weer brengt in het Middellandse Zeegebied, zo brengt Mistral-papier leven in uw projecten met zijn luxueuze allure en kenmerkende texturen. We nodigen u uit om de mogelijkheden te verkennen, waar Mistral en creativiteit elkaar ontmoeten, en traditie en innovatie elkaar ontmoeten.

Discover range