Een prestigieus, aantrekkelijk en ongelooflijk sterk papier: dit is Imitlin, met zijn buitengewone kwaliteiten zoals uitzonderlijke scheurweerstand en lichtbestendigheid.
Het is niet alleen perfect voor papierverwerkings- en boekbindtoepassingen, de nieuwe Allpack-versie maakt dit papier ook uitstekend geschikt voor vouwdozen en boodschappentassen.

Elegantie was steeds een kenmerk van Itmitlin dat dankzij zijn reliëf een vleugje verfijning toevoegt aan elke creatie. Het assortiment werd uitgebreid met Diana, een reliëf dat doet denken aan gehamerd leer, en met nieuwe tinten. Vibrant Ochre, Teal Green and Ginger Brown* zijn slechts enkele van de moderne tinten die zijn toegevoegd aan het palet dat nu 21 kleuren bevat.
Imitlin is een perfecte oplossing voor het creëren van bij elkaar passende items met een luxe positionering, variërend tussen verschillende combinatiemogelijkheden zowel qua gewicht als afwerking, vooral nu de Glow en Metal afwerkingen zijn toegevoegd. Er zijn ook combinaties buiten het assortiment, met andere papiersoorten mogelijk, in de eerste plaats met Sirio Color.

Ontdek vandaag nog de nieuwe Imitlin, experimenteer met zijn brede aanbod en creëer schitterende projecten, zet uw ideeën om in werken die opvallen.

*Levendig Oker, Teal Groen en Gemberbruin Imitlin

Discover Imitlin